Kleinschalig & authentiek reizen

Specialist sinds 2002

Verantwoord reizen

Met eigen groep

footer bg

Welkom op onze nieuwe website!

Samenwerken

Wil je met een groep vrienden, je eigen trainingsgroep, je rasvereniging…etc op pad? En zou je ook wel eens van onze gave accomodaties gebruik willen maken en daarnaast gelijk de organisatie uit handen, een gids of trainer ter plaatse? Neem dan contact met ons op om ook een vakantie te organiseren via Dogtravel.

Hieronder staan enkele voorbeelden van reizen, van opdrachtgevers die hun organisatie uit handen hebben gegeven aan ons!

Download ons GRATIS E-book: De Ultieme reisgids vol tips & tricks

  • De beste voorbereiding op je reis
  • Niet alleen voor jou, maar ook voor je hond!
  • De beste tips samengevat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1711033662 e1711034163210

Waarom zou ik een vakantie met mijn hond boeken?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om een vakantie met je hond te boeken:

Gezelschap: Je hond is een trouwe metgezel en het hebben van je hond bij je tijdens je vakantie kan de ervaring extra speciaal maken. Het gezelschap van je hond kan de eenzaamheid verminderen, of juist samen sterk staan als je voor het eerst met een groep mee gaan reizen.

Actieve vakantie: Als je graag actief bezig bent en geniet van buitenactiviteiten zoals wandelen, zwemmen, speuren of hardlopen, kan het meenemen van je hond een geweldige toevoeging zijn. Honden houden over het algemeen van buiten zijn en zullen genieten van het verkennen van nieuwe plekken samen met jou.

Honden zijn familie: Voor veel mensen is hun hond niet zomaar een huisdier, maar een volwaardig lid van de familie. Het is natuurlijk om je hond mee te willen nemen op vakantie, zodat jullie allemaal samen kunnen genieten van de tijd weg van huis.

 

Beperkingen thuis vermijden: Als je je hond niet mee kunt nemen op vakantie, moet je misschien regelen voor een oppas of een verblijfplaats voor je huisdier tijdens je afwezigheid. Door je hond mee te nemen op vakantie, vermijd je deze extra kosten en zorgen.

Ontdek onze hondvriendelijke bestemmingen: Steeds meer bestemmingen en accommodaties worden hondvriendelijk, waardoor het gemakkelijker wordt om je huisdier mee te nemen op vakantie. Van hondvriendelijke hotels tot speciale hondenstranden en wandelpaden, er zijn tal van opties om samen met je hond van te genieten.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat reizen met je hond ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Zorg ervoor dat je de juiste voorbereidingen treft, zoals het controleren van de regels en voorschriften voor huisdieren op je bestemming, het meenemen van voldoende benodigdheden voor je hond en het plannen van voldoende rust- en speeltijd voor je huisdier tijdens de reis.

Je kunt onze Ultime Reisgids boordevol tips, GRATIS downloaden!

20211026 120215 scaled e1711470259382

Enthousiast geworden over reizen met je hond?

Neem vrijblijvend contact met ons op over je reis naar keuze!

20211027 123751 scaled e1711470493768