Kleinschalig & authentiek reizen

Specialist sinds 2002

Verantwoord reizen

Wine & Hike

footer bg

Welkom op onze nieuwe website!

Wine & Hike

Wandelen tussen de wijngaarden en wijnproeven en je hond mee, is gewoon een fantastische combo!

Download ons GRATIS E-book: De Ultieme reisgids vol tips & tricks

  • De beste voorbereiding op je reis
  • Niet alleen voor jou, maar ook voor je hond!
  • De beste tips samengevat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1711033662 e1711034163210

Wine & Hike

Wandelen tussen de wijngaarden en wijnproeven is gewoon een fantastische combo!

Prachtige omgeving: Ten eerste, laten we het hebben over de omgeving. Wandelend tussen de wijngaarden zie je de prachtige rijen wijnstokken, voel je de warme zon op je huid en ruik je de heerlijke geuren van de natuur. Het is als een ansichtkaart die tot leven komt!

Ontspanning: Wandelen in de natuur is op zichzelf al ontspannend, maar als je het combineert met wijnproeven, wordt het echt een verwennerij. Je kunt de stress van alledag achter je laten terwijl je geniet van de rustige, serene omgeving.

Ontdekkingstocht: Voor wijnliefhebbers is er niets beters dan nieuwe wijnen ontdekken. Tijdens een wijnproeverij kun je verschillende soorten wijnen proeven, van fruitige witte wijnen tot rijke rode wijnen, en alles daartussenin. Het is een echte ontdekkingstocht voor je smaakpapillen!

Lokale cultuur: Wandelend door de wijngaarden en genietend van wijnproeverijen krijg je ook een kans om meer te leren over de lokale cultuur en tradities. Je kunt praten met wijnmakers, meer te weten komen over het wijnproductieproces en zelfs wat lokale gerechten proberen die perfect passen bij de wijnen uit de regio.

Gezelligheid: Ten slotte is het gewoon een gezellige activiteit om samen met anderen te doen. Al heb je niets met wijn, het is heel leuk om mee te maken! Wandelen tussen de wijngaarden en wijnproeven zorgt voor onvergetelijke herinneringen en goede tijden.

Kortom, wandelen tussen de wijngaarden en wijnproeven is een geweldige manier om te genieten van de natuur, nieuwe smaken te ontdekken. Het is een ervaring die al je zintuigen prikkelt en je laat genieten van het beste wat het leven te bieden heeft!

20211026 120215 scaled e1711470259382

Enthousiast geworden over reizen met je hond?

Neem vrijblijvend contact met ons op over je reis naar keuze!

20211027 123751 scaled e1711470493768